Blessures en behandelingen, waar beginnen we?

Waar te beginnen? Vrienden, er kan zoveel over dit onderwerp worden besproken dat ik persoonlijk niet weet waar ik moet beginnen.

Ik denk dat de beste manier is om mezelf voor te stellen. Ik ben David González, professioneel diploma in therapie met handmatige technieken (osteopathische chiromassist). Ik heb al mijn training te danken aan de Orthos School, voor degenen die onze sportwereld goed kennen, zullen ze weten waar ik het over heb, en aan een zeer professionele school genaamd Kabat.

Met deze informatie ben ik niet van plan om iets te adverteren hahaha. Deze scholen hoeven niet te worden gepromoot, ik informeer gewoon mijn opleidingsniveau.

Nadat ik mezelf al had voorgesteld, zou ik u willen vertellen waar mijn publicaties in “Dagboek van een bodybuilder” zal bestaan ​​uit. We wilden deze sectie noemen “DE HOEK VAN DE OSTEOPATH” en, zoals de titel van mijn eerste bericht aangeeft, zullen we het hebben over verwondingen (verwondingen die ik heb behandeld, verwondingen die ik heb opgelopen, verwondingen die JIJ hebt opgelopen en wacht op een antwoord om ze op te lossen, enz.), en de behandelingen ervan (wat een blessure is als we het niet behandelen, want het is een lastige vrienden hahahaha, dus onze keizer Alex stelde me voor om mee te doen aan zijn blog om je te helpen met al die blessures die je hebt).

http://4.bp.blogspot.com/-2HwHhK1dj0Q/UOWowrwZiII/AAAAAAAAANc/0oNxltj8TEU/s400/736003_575480875810741_1685642314_o.jpgNaast het praten over blessures en hoe dergelijke blessures te behandelen, zou ik ook graag tijd willen besteden aan andere soorten behandelingen die ik uitvoer zonder dat ik in verband moet worden gebracht met een spierblessure als gevolg van slecht uitgevoerde fysieke inspanning, ik bedoel bijvoorbeeld migraine, obstipatieproblemen, stress … Het zijn meer voorkomende problemen dan we kunnen bedenken en veel mensen lijden in stilte omdat ze denken dat ze geen oplossing hebben of dat hun enige oplossing is om naar de dokter te gaan en later met medicijnen te gaan werken. Als persoonlijke bijdrage zal ik zeggen dat als ik kan vermijden om een “Aspirine” Ik zal het vermijden. Hiermee bedoel ik niet dat ik het werk van een arts niet vertrouwde, integendeel, in veel gevallen is mijn werk gekoppeld aan het jouwe en kan ik niet beginnen zonder een eerder bezoek aan de huisarts van mijn patiënt # 39; .

LEZEN  De vrouw die op 63-jarige leeftijd bodybuilder werd

Ik denk dat ik bij alles wat ik je net schreef al een goede presentatie van mezelf en wat ik doe en wie ik ben, je alleen een foto van mij nodig zou hebben om mezelf te identificeren, maar ik zal mijn gezicht anoniem blijven houden hahahaha (maar voor wie ik ben benieuwd, ik zal je vertellen dat ik al drie opeenvolgende jaren samen met Alex train. Als onze keizer traint, is het zeer waarschijnlijk dat ik naast hem sta).

Ik kan je weinig meer vertellen, denk ik. Stel eventuele twijfels die zich kunnen voordoen: waarom dat gebied pijn doet, hoe u bepaalde ongemakken kunt verlichten, hoe u spieren op een 100% effectieve manier kunt strekken, hoe u ontstekingen in één klap kunt verminderen, hoe u grote blauwe plekken kunt elimineren … en ik zal je graag helpen of zelfs als je je zelfs wilt behandelen, als je het nog steeds niet weet, bieden Alex en ik een massageservice in hun sportschool ” GIMNASIO MILLENIUM “, voor slechts 10 euro de sessie om alles te behandelen wat ik eerder noemde.

Met dit alles neem ik afscheid tot de volgende publicatie, waarin ik je vertel over het bekende “verstuikingen”. Weet je hoeveel verschillende soorten verstuikingen er zijn? Of geef me, als je dat liever hebt, een onderwerp om over te praten en ik zal je alles vertellen wat ik erover weet.