Nieuws in sportvoeding, mode, werkgelegenheid …

Blog gewijd aan verschillende actuele onderwerpen: gezondheid, sportvoeding, advies, freelancers, mode, veilingen …

De graffitikunstenaars van Gerona hadden het gecompliceerde toen ze hun graffiti maakten, aangezien een politieman van de provincie de titel van deskundige gerechtelijke kalligraaf en daarom dienen hun rapporten voor de rechtbanken. Zo volgt een van de rapporten van de deskundige kalligraaf , veroordeelde een rechtbank een van de graffitikunstenaars in het gebied.

Allereerst werd de jongen opgenomen met een beveiligingscamera. Maar vanaf daar de deskundige bestudeerde de verschillende graffiti in het gebied om hun oorsprong te ontdekken en te zien dat ze van dezelfde persoon waren. De jongen werd veroordeeld tot drie dagen vaste locatie, om de juridische kosten en de beoordeling van de door zijn graffiti veroorzaakte schade te betalen.

De manier van schrijven van elk en de kenmerken van het schrijven zijn de kenmerken die deze experts zorgvuldig onderzoeken.

Word een deskundige kalligraaf

Het werk van een deskundige kalligraaf  is bijna altijd onopgemerkt gebleven, maar door wat er op het politieke toneel is gebeurd, is dit beroep weer opgedoken en heeft het de aandacht van veel mensen getrokken.

De overgrote meerderheid van deskundige kalligrafen werkt bij de wetenschappelijke politie. De titel van deskundige gerechtelijke kalligraaf homologeert om op te lossen als, bijvoorbeeld, het schrijven in manuscripten, handtekeningen … het vervalsingen zijn. Evenzo worden ze door de Justitie opgeroepen om te beslissen over het grafische auteurschap van een geschrift.

Mensen die voor deze cursus kiezen, zijn meestal advocaten, notarissen, justitie, criminologen of rechercheurs. We kunnen ook sociale afgestudeerden, documentairemakers of docenten vinden.

LEZEN  Een Duitse bodybuildinglegende stierf na een jaar vechten voor zijn leven

De Meester Het is het meest populaire type training om dit soort werk te kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn er veel cursussen waarin men, behalve een deskundige kalligraaf, met psychografie bezig is.

Een kalligrafisch expert onderzoekt de kenmerken van schrijven en de druk die wordt uitgeoefend tijdens het schrijven. Ook kan worden bepaald wanneer een document is geschreven.

De deskundige kalligraaf analyseert de brief niet om het psychologische profiel te zien van degene die hem heeft geschreven, dat is waar de grafoloog de leiding over heeft.