Hoe het de stofwisseling na boulimie kan verhogenDe Boulimia is een eetstoornis mogelijk kritieke consumptietermijnen voor ongecontroleerd voedsel. Eetbuien gaan gepaard met een ongezonde reiniging van wat wordt gegeten. Zuiveringstechnieken kunnen te veel activiteit, ongepast gebruik van diuretica of laxeermiddelen, snelle of zelfgeïnduceerde regurgitatie omvatten. 

Een van de velen negatieve effecten van boulimie is een vermindering van het metabolisme in rust. Hierdoor verbrand je minder calorieën wanneer je rust. Dit druist in tegen initiatieven voor gewichtsvermindering. Een onderdeel van het herstel van boulimia is een dieetbehandeling, waarbij u met een voedingsdeskundige spreekt om meer te weten te komen over uw dieet en uw metabolisme begint te verbeteren om uw vetverbrandende doelen op een gezonde manier te bereiken.

• Eet de hele dag kleinere, meer regelmatige porties. Meest mensen maken de fout om calorieën te beperken en het missen van dagelijkse maaltijden, vooral het ochtendmaal. Het verliezen van dagelijkse maaltijden en het beperken van calorieën vertraagt ​​het metabolisme en stopt gewichtsverlies. 

Begin elke dag met een gezonde ochtendmaaltijd die voedingsmiddelen bevat die energie bieden en je helpen je langer verzadigd te voelen. Enkele voorbeelden van gezonde ontbijtproducten zijn tarwe-toast, magere yoghurt en eiwit. Gebruik altijd kleinere porties die de juiste hoeveelheid calorieën bevatten voor uw favoriete lichaamsgewicht, lengte, leeftijdsgroep, activiteitenniveau en lichaamsbouw. Voeg gezonde snacks toe, zoals een appel, peer of magere kaas.

• Neem aërobe training met hoge intensiteit op in uw trainingsroutine . Het hogere niveau van intense activiteit verhoogt uw stofwisseling vele uren. Wanneer uw systeem werkt om zuurstof aan uw bloed te leveren en de temperatuur te verlagen, verspilt het energie.

• Bodybuilding is een andere trainingsoptie dat kan helpen bij het verhogen van de stofwisseling. Het werkt zelfs als je ’s nachts slaapt. Focus op bodybuilding-oefeningen die je grotere spieren aantasten. Verbeterd spierweefsel verhoogt ook het metabolisme door de hoeveelheid vetverwijderende enzymen te verhogen.

LEZEN  Een Duitse bodybuildinglegende stierf na een jaar vechten voor zijn leven

• Drink ijskoude drankjes, vooral water . Samen met smering en hydratatie vergemakkelijkt water de opname van voedsel. Als je iets ijskouds drinkt, moet je systeem ook harder proberen om je lichaamstemperatuur te verhogen.

• Voer ontspanningsoefeningen uit om uw angstintensiteit te verminderen . De gevoelens van angst en nervositeit veroorzaken een ontstekingsreactie in je lichaam. Een ontstekingsreactie vertraagt ​​de spijsvertering en het metabolisme van voedsel. Probeer routinematige ademhalingsroutines, journaling of activiteiten uit om de hoeveelheid angst en stress te verminderen om uw metabolisme te stimuleren.