Een Duitse bodybuildinglegende stierf na een jaar vechten voor zijn leven

Hartproblemen, organisch falen en longontsteking waren de verschillende problemen die Pit Trenz doormaakte voordat hij op 53-jarige leeftijd stierf

Een nieuwe dood raakte daarna de bodybuildingwereld opnieuw het tragische overlijden van Pit Trenz, de 53-jarige voormalige bodybuilder die Duitsland gedurende zijn hele carrière bij de IFBB vertegenwoordigde, werd onthuld.

Zijn partner Dat maakte Sarah Trenz bekend via zijn Instagram-account met een emotionele boodschap, terwijl de atleet verantwoordelijk was voor het bijwerken van zijn gezondheidsstatus door middel van foto’s en berichten op zijn sociale netwerken.

“Frag the Trenz” heeft vecht al sinds het begin van het jaar voor je leven. In januari werd hij opgenomen in een ziekenhuis waar hij last van had problemen gerelateerd aan zijn hartaandoening, de gespecialiseerde site Fitnessvolt gemeld . Later, na het ontvangen van medicijnen die niet goed in zijn lichaam reageerden, er is organisch falen opgetreden.

Zijn vrouw schreef een emotionele boodschap na de aankondiging van het overlijden

Zijn vrouw schreef een emotionele boodschap na de aankondiging van het overlijden

In oktober namen de complicaties toe en ging de bodybuilder echter naar een kliniek in Griekenland (waar hij met zijn partner woonde) zijn toestand verslechterde en hij werd overgeplaatst naar Duitsland wanneer artsen niet konden vaststellen wat het probleem was.

Op 25 oktober werd ontdekt dat hij dat was lijdt aan longontsteking en dat zijn longen zijn ingestort.

“Mijn man, Pit Trenz (voormalig IFBB PRO), stierf nadat we 4 weken zij aan zij vochten,” Sarah schreef op haar Instagram-account en voegde toe: “Hij was mijn hart, mijn leven, mijn tweede helft. Hij zei altijd # 39; we zijn één persoon # 39 ;. Ik weet niet hoe het leven door kan gaan. Hij was mijn leven. Ik blijf doorgaan, alleen voor hem. Pit was erg bang om van mij gescheiden te worden. En ik van hem. De beste persoon die ik ooit heb gekend. ”

LEZEN  Bodybuilding anatomische aanpak van de beroemde T-Bar roeien

Hij was de vertegenwoordiger van Duitsland in bodybuildingHij was de vertegenwoordiger van Duitsland in bodybuilding

De bodybuilder nam het op tegen collega's als onder meer Branch Warren, Nasser El Sonbaty, Ronny Rockel en Heiko Kallbach.De bodybuilder nam het op tegen collega’s als onder meer Branch Warren, Nasser El Sonbaty, Ronny Rockel en Heiko Kallbach.

Trenz deelde ondertussen zijn gezondheidsupdates via zijn sociale netwerken. De laatste was zes dagen geleden“ik leef nog steeds… Er is niet veel nieuws. Na 3 weken intensieve zorgen lijkt er nog geen einde in zicht (…) Geen enkele dag is voorspelbaar. Elke 2 dagen verschijnt er een nieuw probleem . Er wordt altijd verwacht dat de situatie bergop gaat, ”Hij schreef.

Duitsland verloor een van zijn belangrijkste vertegenwoordigers in de bodybuildingwereld, die na het verlaten van de wedstrijd begon met het voorbereiden en ondersteunen van IFBB Pro-professionals zoals Roman Fritz, Dennis Wolf en Markus Rühl, onder andere.

Trenz heeft zijn gezondheidsstatus bijgewerkt via Instagram

MEER OVER DIT ONDERWERP:

Dit is het gezicht van Nate Díaz na verlies met Jorge Masvidal

Het overweldigende debuut als professionele bokser van de zoon van Evander Holyfield: hij versloeg zijn rivaal in 14 seconden

Een jager weigerde op te staan ​​en werd knock-out geslagen