Ik ga het onderwerp radicaal veranderen in hoe de blog is gegeven.

Ik las enige tijd geleden een boek dat ik van plan ben opnieuw te lezen, genaamd Stwn McRobert # 39; s Brawn. Het gaat over de waarheid van krachttraining en hoe het komt dat we in conventionele tijdschriften en boeken niets anders zien dan informatie die niet nuttig is voor stervelingen.

Waarom werkt de informatie in bodybuildingmagazines niet? Erg makkelijk. Degenen die die tijdschriften schrijven, zijn mensen die het gebruik van anabole steroïden of andere groeimethoden die we zullen noemen, gebruiken of ondersteunen “onnatuurlijk.” Door dit soort te gebruiken “medicijnen” of “ondersteunt”, het is duidelijk dat het lichaam veel meer trainingen, intensere, meer oefeningen, meer alles kan weerstaan! En ze realiseren “werk,” ze promoten ze als het achtste wonder: je moet 5-6 keer per week trainen, zeggen ze, en sommigen trainen twee keer per dag.

De realiteit is dat de meeste mensen zijn wat bekend staat als “harde gainers,” dat wil zeggen genetisch normale mensen die niet de potentie hebben om te groeien als mastodonten. De waarheid is dat genetica er toe doet en dat is wat onze manier van trainen zou moeten definiëren. Ik zou zeggen dat 95% van de mensen de methoden die in tijdschriften worden gepromoot, niet mogen gebruiken.

Wat moet je dan doen? Het menselijk lichaam moet onder stress rusten om te herstellen en zich aan te passen. Het idee van trainen met gewichten is om het spierweefsel te breken, zodat de spier tijdens het rusten tussen sessies herstelt en iets zegt als “Ik moet groeien en sterker worden zodat ik niet meer breek”. Als dat gebeurt, voegen we meer gewicht toe. Zo gemakkelijk.

LEZEN  Bodybuilding Verbrandt meer lichaamsvet met Tri-Series

Ook heeft het lichaam een ​​limiet. Niemand kan lange tijd op de hoogste intensiteit trainen. De intensiteit van de training is omgekeerd evenredig met de bestede tijd. Als je 30 minuten traint, kun je het met veel kracht doen, maar als je anderhalf uur wilt trainen, dan “Red jezelf” en “inhouden” en je slaat niet “met alles”, omdat je anderhalf uur moet meegaan. Je rationaliseert je intensiteit, wat slecht is

Intensiteit en progressieve weerstand zijn de sleutel tot het opbouwen van een goede lichaamsbouw.

Omdat we dan niet lang moeten trainen, maar eerder met intensiteit, is het duidelijk dat we ons moeten concentreren op oefeningen die zoveel mogelijk spiermassa innemen. Het is logisch: als ik 15 minuten ga trainen wil ik bijvoorbeeld bankdrukken en squats doen, in plaats van dumbbell birds en quad extensions. Ik # 39; ik zeg niet dat gespecialiseerde oefeningen slecht zijn, maar dat je zoveel mogelijk spiermassa moet trainen met de grootst mogelijke intensiteit. Als we dit doen, bepaalt de duur van de training zelf.

Hoeveel trainingssessies hebben? Ik zou 2-3 sessies per week aanbevelen.
Hoe lang trainen? Niet meer dan 1 uur.

Welke oefeningen? Hier is een zeer eenvoudige routine, die 3 keer per week in trainingen moet worden gebruikt, waarbij routines 1 en 2 worden afgewisseld.

 • Routine 1:
 • Squats 2 x 6-8
 • Deadlift 1 x 6-8
 • Optrekkingen 2 x 6-8
 • Bicep curl 2 x 6-8

Crunches 2 x 25

 • Routine 2:
 • Bankdrukken 2 x 6-8 Overhead
 • Druk 2 x 6-8
 • Franse pers 2 x 6-8
 • Staande tweeling 2 x 20
 • Crunches 2 x 25

Onderarm werken en nek indien mogelijk. Met 2 sets van 6 tot 8 herhalingen bedoel ik 2 sets echt werk. De opwarming niet meegerekend.

Voordat u met de training begint, is het raadzaam om ongeveer 10 minuten op de fiets of loopband op te warmen en uit te rekken, maar heel licht. Je wilt geen gestrekte en losse spieren als je hurkend op 120 kg zit. op de schouders, toch? Het stuk komt aan het einde van de training.

Het aantal herhalingen wordt bepaald door het gewicht. Het maakt niet uit hoe moeilijk een herhaling is geweest, als u deze hebt voltooid, moet u een andere proberen. Het is belangrijk dat iemand je helpt bij de laatste herhaling zodat je niet afvallen en ongelukken hebben. Vanaf dat moment wordt het gewicht door u opgetild. Als u vanaf het begin hulp nodig heeft, gebruikt u te veel gewicht.

Ten slotte moet worden benadrukt dat het FORMULIER erg belangrijk is. Het is waardevoller om een ​​langzame bankdrukken te doen, met je voeten stevig op de grond en je rug op de bank, dan door je rug te buigen, je voeten op de bank en het gewicht op je borst te laten stuiteren. Voorkom ongelukken!

LEZEN  De 2 geboden van Bodybuilding

Als je twijfelt over mijn trainingsfilosofie, aarzel dan niet om je opmerkingen hier op het blog aan het einde van het artikel te schrijven of te plaatsen.

Het lijkt misschien een radicale benadering van training, maar geloof me, het werkt.