Bodybuilding: het wei-eiwit geïsoleerd en gemicroniseerd

http://3.bp.blogspot.com/-04UVrxYxMUQ/T5e85yZCLbI/AAAAAAAAdLQ/7a4m9r9Wg64/s400/5.jpgHet wei-eiwit dat bekend staat als wei-eiwit heeft de voorkeur van bodybuilders en een groot aantal atleten uit verschillende disciplines voor het hebben van een snel absorptieprofiel van zijn aminozuren zoals evenals het leveren van een hoog aantal BCAA’s en essentieel aminozuren voor het opbouwen van spierweefsel; Onder de wei-eiwitsupplementen zijn de geïsoleerd versie is het meest gewaardeerd voor de verdrievoudigen microfiltratie werkwijze voor het verwijderen van vet, lactose en onzuiverheden, wat zorgt voor een puur en geconcentreerd eiwit.

De atleten elite werkt intensief op zoek naar algemene verbetering van uw voeding om spectaculaire spieren op te bouwen naast het remmen van het katabolisme en voor deze technologie reageert op de vraag door ultra-geavanceerde methoden, aangezien de bio-hydrolyse wei-eiwit kan leveren Geïsoleerd microdeeltjes om een ​​snelle activering van spieranabolisme te bereiken.

Deze supplementen zijn gericht met twee aanvullende stadia die bekend staan ​​als microparticulatie en biohydrolyse; Deze geavanceerde technologieën maken functies in het lichaam mogelijk die vergelijkbaar zijn met gehydrolyseerde wei-eiwitten en met een grotere beschikbaarheid, het verzamelen van de extra voordelen ervan voor fenomenale spiergroei door het afbraakproces van wei-eiwit Isoleer. In di- en tri-peptiden voor snellere opname.

Het hydrolyseproces van wei-eiwit genereert a bitter smaak aan het supplement, daarom werd dit benadrukt om een ​​betere smaak van wei-eiwit te bereiken Isoleren met de voordelen gehydrolyseerd wei-eiwit.

De micronisatie van wei-eiwit Isoleren neemt toe het oppervlak van het molecuul, waardoor een goede enzymatische concentratie neemt toe de activering van endopeptidasen en exopeptidasen om Whey effectief te hydrolyseren. Eiwit Isolateit verkleint de deeltjesgrootte tot minder dan 1/5 van de oorspronkelijke grootte, die breekt het snel af in vrije di-peptiden, tri-peptiden en aminozuren voor onmiddellijke opname door de darmen en daardoor directe toevoer naar de spieren.

LEZEN  Runtastic Pro V3.5.1 APK-app - wat zijn de belangrijkste functies?

Endopetidasen zijn trypsine, chymotrypsine en elastase, dit zijn specifieke enzymen die peptidebindingen in het midden van de polypeptide keten ; hier hydrateert trypsine de centrale bindingen waar de eenvoudig aminozuren zijn , hydrolyseert de chymotrypsine de bindingen waar de aromatisch amino zuren zijn en elastase verbreekt de polypeptidebindingen waar de aminozuren zijn neutraal alifatisch

De exopeptidasen daarentegen zijn specifiek omdat ze het carboxyluiteinde van de polypeptide keten carboxypeptidase A en carboxypeptidase B; Deze proteolytische enzymen worden uitgescheiden door de alvleesklier, die de hydrolyse van polypeptiden katalyseert aminozuren en eenvoudige peptiden.

Door deze innovaties kan het eiwitsupplement wei leveren geïsoleerd van kwaliteit voor supersnel spieranabolisme en smaak mooi hoor .